De Beer Europoort Hotel Restaurant en Vergadercenter
Europaweg 210
Europoort RotterdamTrefwoorden: Zalencentrum, Zalenverhuur, Hotel, Congrescentrum, Rotterdam, Catering, Europoort, Restaurant

Rubrieken: Hotels in Nederland, Hotel en Conferentiecentrum, Hotels Nederland, Restaurant, Hotel en Zalencentrum, Restaurants
Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.

Vergaderzalen, Restaurant, Terras, Culinair en Ahoy

Hotel
37 Eénpersoonskamers, 23 twee-persoonskamers en 12 luxe kamers van alle gemakken voorzien.
Alle hotelkamers beschikken over een douche, toilet, telefoon, TV, video en data aansluiting. De luxe kamers bieden u extra comfort en beschikken over airconditioning.

Restaurants
Het à la carte Restaurant beschikt over 50 zitplaatsen. Onze menukaart biedt een uitgebreide keuze van internationale en seizoen-gebonden gerechten. De wijnkaart heeft een keur van uitgelezen wijnen. Ons restaurant is geopend van 11.30-14.30 uur en van 18.00–21.30 uur. Reserveren is gewenst.

 

Gedurende de gehele dag kunt u ook in onze brasserie terecht, waar u van de gerechten uit onze "Berekrant" gebruik kunt maken. Uitstekend geschikt voor een snelle doch smakelijke maaltijden tegen een redelijke prijs. Keuze uit diverse broodjes, heerlijke salades of een volledige maaltijd. Onze brasserie is geopend van 10.00 – 24.00 uur (keuken tot 21.30 uur).

Voor groepen en vergaderingen hebben wij een seperate restaurant.

Reservering voor lunches en diners zijn gewenst.

Recreatief
Verlichte all weather tennisbanen, verwarmd indoor zwembad en voetbalveld zijn alleen vrij te gebruiken door de gasten van het Hotel.
Ook gasten van buitenaf kunnen tegen betaling hiervan gebruik maken.

Het openbare golfterrein (18 holes) “De Kleiburg” ligt slechts een steenworp afstand van het Hotel. Tevens staat het Zeemanshuis bij Hotel de Beer op het terrein. Ter beschikking staan de volgende faciliteiten: poolbiljart, tafeltennis, basketbalveld, karaoke en een TV ruimte.

Overig
Ruime en veilig parkeergelegenheid. Gebruik telefax, kopieermachine, data aansluiting en (op aanvraag) secretaresse service. De receptie is 24-uur per dag beschikbaar. Tevens zijn er speelmogelijkheden voor de kleintjes onder ons aanwezig.

De Beer Hotel-Restaurant-Vergadercentrum ontleent zijn naam aan het bekende, voormalige natuurgebied “De Beer” en grenst aan het fraaie natuur- en recreatiegebied “De Brielse Maas”.

Bij receptie te koop: exclusief fotoboekje van het oude natuurgebied

Het Hotel heeft een prachtige lommerrijke tuin waar men in alle rust en ruimte kan verpozen. Kortom, een uniek en verrassend plekje in de Europoort.