Gebr. A & G Otten VOF
Nijverheidsstraat 15
Geesbrug


Vandaag
overige dagen


Trefwoorden: Inkoop auto, Verkoop auto, Inkoop oldtimers, Verkoop oldtimers, Inkoop klassiekers, Verkoop klassiekers, Bandenspanning, Olie en water, Remmen, Verlichting

Rubrieken: Auto's en Autobedrijven, Autodealers-personen en bedrijfswagens


Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.

Autobedrijf Gebroeders Otten V.O.F., Geesbrug

Autobedrijf Gebroeders Otten is al meer dan 40 jaar het adres voor gebruikte auto's. Ons bedrijf is ook erkend door het RDW. Kijk op de website voor ons wisselende aanbod in auto's, waaronder klassiekers en oldtimers.

Gebr. A&G Otten VOF, Geebrug

In- en verkoop

Heeft u als bedrijf of particulier één of meerdere auto's staan? Wij kopen ze graag op wanneer ze in goede staat zijn en normale kilometerstanden hebben. Als particulier is het ook mogelijk om uw voertuig in te ruilen. Daarnaast kopen en verkopen we ook klassiekers en oldtimers.

Garantie en zekerheden

U kunt bij ons kiezen voor een All Inclusive pakket of een Gebroeders Otten pakket. Wij verlenen zelf de garantie op verkochte auto's met een verkoopprijs vanaf 4500. Hierbij worden afleveringskosten in rekening gebracht en moeten herstelwerkzaamheden worden uitgevoerd door de Gebroeders Otten. Kijk op de website voor de precieze onderdelen en garantietijd.

Bel ons om een afspraak te maken of neem contact op via het contactformulier.

Gebr. A&G Otten VOF, Geebrug

Oldtimers, Auto's en Autobedrijven, Inkoop auto, Verkoop auto, Inkoop oldtimers, Verkoop oldtimers, Inkoop klassiekers, Verkoop klassiekers, Bandenspanning, Olie en water, Remmen en Verlichting in Geesbrug, Drenthe.