GSN Meurs
Oosterstreek 82
Oosterstreek


Trefwoorden: Geluidsverhuur Friesland, Lichtverhuur Friesland, Verkoop Friesland, Decoratieverhuur Friesland, Friesland, Licht en geluid service, Beursverlichting, Theaterproductie

Rubrieken: Geluidsinstallaties - Verhuur


Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.

GSN Meurs, Oosterstreek

GSN Meurs bestaat al meer dan 20 jaar en heeft zich ontwikkeld tot een internationaal opererend, geluid en licht facilitair bedrijf. Dankzij deze jarenlange ervaring kunnen zij, met behulp van een professioneel technisch team, elk evenement voorzien van geluid en licht.

Met een jong en enthousiast team heeft GSN Meurs zich op meerdere gebieden weten te specialiseren. Van een openluchtconcert tot een theaterproductie, van een bedrijfspresentatie tot een galadiner, van theaterdoek tot beursverlichting.

U kunt zich voorstellen dat aan het geluid voor een presentatie of congres andere eisen worden gesteld dan aan een stevige rockband op een plein of in een tent. Het geluid en licht wordt aangepast aan iedere denkbare situatie en locatie, want ieder evenement heeft een aparte, specifieke behandeling nodig.

Alleen met de goede technische apparatuur bent u er nog niet. Het zijn de medewerkers van GSN Meurs die met hun technische kennis en kwaliteit garant staan voor topprestaties. GSN Meurs staat bekend als een bedrijf dat zeer creatief en flexibel omgaat met het bedenken van oplossingen.

GSN Meurs denkt graag met u mee om uw evenement, feest of productie tot een groot succes te maken!

Kijk voor meer informatie op de website.