Het Zwemcentrum
Emmerik 5
Westervoort


Trefwoorden: Zwemmen, Vrij zwemmen, Zwemschool, Zwembad, Zwemlessen, Zwemles

Rubrieken: Zwembaden - Zwemscholen


Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.

Het Zwemcentrum

Het Zwemcentrum opende op 1 augustus 2013 haar deuren in Westervoort. Het Zwemcentrum huurt het zwembad van Sports Planet. Wij verzorgen laagdrempelige zwemactiviteiten voor alle leeftijden. Het Zwemcentrum is geen zwemschool of zwemvereniging, maar een particuliere onderneming van Ruud en Saskia Lemmens.

Vrij zwemmen

Vrij zwemmen

In het zwemcentrum is er ruimte om in alle vrijheid recreatief te zwemmen voor alle leeftijden.

Banenzwemmen

Banenzwemmen met rustige muziek op de achtergrond geeft u een heerlijk gevoel van ontspanning. Om deel te nemen aan het banenzwemmen moet u 16 jaar of ouder zijn.

55+ Zwemmen

Speciaal voor 55-plussers hebben we op de dinsdag, woensdag en donderdag van 11.00 tot 12.00 uur een uurtje gereserveerd om met leeftijdgenoten lekker te zwemmen, gymmen en ontspannen. Op woensdagochtend is het ondiepe bad niet beschikbaar.

Vrouwenzwemmen

Gezinszwemmen

Iedere zondag is er gezinszwemmen. Gezellig met uw hele gezin zwemmen, u mag op ons terras uw zelf meegenomen etenswaren nuttigen. Kinderen onder 16 jaar hebben alleen toegang onder begeleiding van een volwassene.

Vrouwenzwemmen

Bij het zwemcentrum is er iedere donderdag een uur gereserveerd speciaal voor dames. Er wordt zowel recreatief gezwommen als zwemles gegeven (uiteraard door vrouwelijke docenten).

Sauna

Tijdens de meeste recreatieve uren kunt u ook gebruik maken van de sauna van Sports Planet. De Finse sauna bevindt zich in het zwembad. Gebruik van de sauna is alleen toegestaan vanaf 18 jaar.

Zwemles