Biohütte Fontanella Biohaus
Mittelberg 24
Fontanella


Trefwoorden: Vakantie in de natuur, Vakantie in de bergen, Biologischen producten, Bio-hutten huren, Vakantiewoning in Oostenrijk, Vakantiehuisje in Oostenrijk, Vakantiehuis in Fontanella, Vakantiewoning voor gezinnen, Vakantiehuis met Sauna

Rubrieken: Vakantie en Recreatie, Vakantieverblijven buitenland, Vakantiedorpen, Vakantiewoningen


Biohütte Fontanella Biohaus, Fontanella

Biohutte Fontanella Biohaus, FontanellaVindt u het belangrijk om gebruik te maken van biologische producten en wilt u dit ook op vakantie? De vakantiehuizen van Biohutte Fontanella Biohaus in Oostenrijk zijn zeer biologisch verantwoord. De hutten zijn gemaakt met hout uit de omgeving en er is gebruik gemaakt van andere natuurlijke producten zoals klei en isolatiewol van schapen. De eigenaren hebben een biologische boerderij dichtbij. Hier kunt u dus terecht voor biologische kaas en yakvlees. Naast runderen hebben ze yaks, kippen, geiten en ijslandse paarden.

Ruime hutten

De hutten zijn geschikt voor 3 tot 15 personen en zeer kind- en hondvriendelijk. Ze zijn uitgerust met een grote woonkeuken en zelfs een sauna! Kom langs voor een heerlijke zomer- of wintervakantie. Door de aanwezige kachels, zit u er ook in de winter warm bij. De hutten staan midden in de natuur. De bergen nodigen uit tot lange wandeltochten. De huizen zijn eenvoudig bereikbaar met de auto.

Wilt u meer informatie ontvangen over de vakantiehuizen in Oostenrijk? Neem dan gerust contact op!

Biohutte Fontanella Biohaus, Fontanella