Jamoneria by Rick
Poolseweg 122
Breda


Trefwoorden: Spaanse ham snijden op locatie, Cortador, Tailor slicing, Spaanse ham, Food groothandel, Cultureel evenement, Cortadores, Charcuterie, Luxury Events, Spaanse Jamon

Rubrieken: Food Ingredients, Foodfestivals, Horeca


Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.

Jamoneria by Rick in Breda voor perfect versnijden van Spaanse hammen voor horeca, speciaalzaken, bruiloften en partijen

Zoekt u een adres waar u perfect versneden Spaanse hammen kunt krijgen? Dan bent u aan het juiste adres bij Jamoneria by Rick in Breda. Zaakvoerder Rick de Moed is gespecialiseerd in dit geheel eigen vakgebied. Het is ontstaan uit passie voor Spaanse hammen. U kunt ook uw eigen hammen er naar toe brengen. Uw hammen worden efficiënt opgedeeld en geportioneerd. Bij Jamoneria by Rick kunt u voor uw foodvestivals, uw evenement of bruiloft, een echte 'cortador de jamon' boeken. Spaanse ham snijden op locatie is ook mogelijk. Rick de Moed is aangesloten bij de Cortador Academy en behoort daarmee tot één van de toppers in Europa.

Jamoneria by Rick, Breda

Jamoneria staat voor krachtige smaken

Jamoneria by Rick is food groothandel en versnijdt gemiddeld 400 hammen per jaar. Het bedrijf beschikt daarmee over veel ervaring om dit op de meest professionele manier te doen. Tijdens een korte carrière binnen een delicatessenwinkel werd eigenaar Rick de Moed gevraagd om zijn talent voor het versnijden van hammen te optimaliseren. Al snel mocht hij zich een 'cortador de jamon' noemen. Jamoneria staat voor liefde voor krachtige smaken, perfecte presentatie en service op maat. Het is een exclusieve aanvulling op uw kaart of assortiment, charcuterie of fijne vleeswaren. Nu is Rick met zijn Spaanse jamon gerespecteerd onder de cortadores in heel Europa.

Samenwerking met oude Spaanse families

Spaanse ham is een absolute delicatesse in Spanje en geliefd in heel Europa. Overal in Spanje kom je deze lekkernij tegen. Vooral in de welbekende hamwinkeltjes, ook wel jamoneriaÂÂ’s genoemd, kun je de allerlekkerste hammen vinden. Jamoneria by Rick brengt deze prachtige hammen en delicatessen naar Nederland. Eigenaar Rick de Moed werkt daarvoor nauw samen met Spaanse families voor zijn unieke selectie voor horeca en speciaalzaken. Bij elk product proef je de ambacht en de geoptimaliseerde vakmanschap van deze oude familiebedrijven. Het is tailor slicing van uw food ingredients voor uw luxury events.

Langer behoud smaak door juiste verwerking

U gaat op vakantie naar Spanje en bent van plan zelf een hele 'jamon iberico' te kopen op één van de vele markten in Spanje. Want wat ziet het er prachtig uit en wat is het lekker. Maar, u zult zeker merken dat het wel veel is. Na een paar weken verliest de ham toch langzaam zijn smaak. Jamoneria by Rick is in staat om uw ham perfect te versnijden en portioneren waardoor dit wordt voorkomen. Door gebruik te maken van speciale vacuümzakken kunt u na het versnijden nog zes weken genieten van uw ham. Wegens drukte is het aangeraden ruim van tevoren hierover afspraken te maken.

Contacteer Jamoneria by Rick in Breda tijdig voor uw bestelling voor uw restaurant, feestelijk of cultureel evenement.

Jamoneria by Rick, Breda