Geusje's Stee Zorgboerderij
Korteweegje 52
Nieuwe-Tonge


Trefwoorden: Kinderboerderij, Kookavonden, Dagopvang, Dagbesteding, Webwinkel, Peuterochtenden, Kleuterochtenden, Zorg voor gehandicapten, Logeren, Maatschappelijke zorg

Rubrieken: Zorgboerderij, Gehandicaptenzorg


Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.

Geusje's Stee Zorgboerderij in Nieuwe-Tonge, voor dagopvang en dagbesteding voor mensen met een verstandelijke beperking

Zorgboerderij Geusje's Stee biedt sinds 13 november 2010 maatschappelijk zorg en dagopvang aan cliënten met een verstandelijke beperking en/of probleemgedrag en zorg voor gehandicapten. Vanaf mei 2011 hebben wij dit uitgebreid met logeren en dagbesteding voor cliënten vanaf 18 jaar. We zijn we (bijna) alle weekenden geopend en ook alle schoolvakanties. De cliënten die bij ons komen onder andere uit: Goeree Overflakkee, Hoekse Waart, Noord-Brabant en Zeeland. Ook biedt Zorgboerderij Geusje's Stee peuterochtenden en kleuterochtenden aan. Vanaf 1 april t/m 1 oktober kunnen de kleintjes samen met zijn/haar ouders en/of opa en oma bij ons langskomen op de kinderboederij. Of kom gezellig eten tijdens de kookavonden en draag een steentje bij aan de maatschappelijke zorg. Bestelt u weleens online en wilt u ons gratis sponsoren? Dat kan u combineren via SponsorKliks! Op de website vindt u een link naar een webwinkel met alle aangesloten winkels. 

Zorg voor gehandicapten en mensen met verstandelijke beperking

Bij Zorgboederij Geusje’s Stee kan iedereen zichzelf zijn. Wij vinden dat elk mens recht heeft op een zinvol levensdoel, daarom bieden wij begeleiding aan mensen met een beperking. Wij gaan uit van de mogelijkheden van ieder individu. Door middel van een positieve, zorgzame en eerlijke manier begeleiden wij onze cliënten bij het werk dat ze bij ons doen. Respect voor elkaar en de dieren staan hoog in het vaandel. Zorgboerderij Geusje's Stee biedt de volgende zorg aan:

  • Dagbesteding: Op de boerderij bieden wij verschillende werkzaamheden en activiteiten passend bij de mogelijkheden en interesse van de cliënt.
  • Dagopvang: Ons doel is om te zorgen dat de clienten een leuke tijd hebben en mensen kunnen ontmoeten op gelijkwaardig niveau, waarmee ze kunnen spelen, zich ontwikkelen op het gebied van sociale omgang en respect hebben voor elkaar in een veilige vertrouwde omgeving. De dagopvang biedt mogelijkheden in het weekend, woensdag, donderdag- en vrijdagmiddag en dagelijks in de vakanties.
  • Logeren: Om ook de ouders te kunnen ontlasten

Kinderboerderij met peuterochtenden en kleuterochtenden

Kom gezellig op de kinderboerderij kijken. De kinderen mogen met de dieren knuffelen, maar ze kunnen ook lekker spelen met de skelters, schommelen en in het speelhuisje spelen. Wanneer er meerdere kinderen zijn wordt er ook een mini springkussen of mini ballenbad opgezet. Ondertussen kunnen de ouders (opa's, oma's) gezellig een bakje koffie drinken met wat lekkers of een lekker ijsje erbij dat door de cliënten van de dagbesteding wordt geserveerd.

Wilt u meer weten over wat wij voor uw kind(eren) kunnen betekenen? Neem contact met ons op of kom eens langs om te kijken. U bent van harte welkom!

Kinderboerderij Nieuwe-Tonge, Zuid-Holland