TST Consultancy
Wagenmaker 108
Wijchen


Trefwoorden: HSE Officer, Officier Bedrijfsveiligheid, KAM medewerker, MVK, Middelbaar Veiligheidskundige, HVK, Hoger Veiligheidskundige, HBS, Human Behavioural Safety, Veiligheidskundige, Industriƫle veiligheid, BRZO, Procesveiligheid, Process Safety

Rubrieken: Constructiewerken, engineering en installatie


Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.

De veiligheidsdeskundige van TST Consultancy in Wijchen gegarandeerd de beste keuze 

Zoekt u een professional in veiligheid, een professional met ervaring tijdens de bouw en de inbedrijfstellingen? Een leidinggevende met oog voor een strakke coördinatie en een efficiënte aanpak? Dan is TST-Consultancy in Wijchen de beste keuze voor u. De erkende HSE Officer, officier Bedrijfsveiligheid, KAM medewerker, veiligheidskundige, industriële veiligheid, BRZO, Procesveiligheid en Process Safety. Deze expert is opgeleid in Middelbare Veiligheidskunde (MVK), Hogere Veiligheidskunde (HVK) en HBS, Human Behavioural Safety en staat klaar om kleine en grote projecten voor u uit te voeren. U kunt hem ook inzetten als docent en inspecteur. Hij is een ervaren, goed opgeleide projectmanager en uitstekende inspecteur. 

Veiligheidsdeskundige - TST Consultancy, Wijchen

Veiligheidsdeskundige

Opgeleid met het HVK diploma is dit uw adres als u een nationaal en internationaal werkzame veiligheidsdeskundige zoekt met kennis, kunde en certificeringen op het gebied van mechanisch, elektrisch en explosieveiligheid. TST-Consultancy is in te zetten als adviseur niveau 2, adviseur niveau 3, supervisor E&I, constructiesupervisor, commissioningsupervisor, supervisor mechanical, MECH, ATEX inspecteur, docent ATEX, IECEx nul 5. Op technisch vlak is hij in te zetten in de voedselindustrie, chemische industrie, energie-industrie en olie- & gasindustrie voor zowel grote als kleine projecten. Kortom wil u een expert die snel in te zetten is, en eventueel meerdere rollen opvolgend voor u uit kan voeren? Met TST-Consultancy maakt u altijd de beste en een breed inzetbare keuze. 

Uw beste keuze in veiligheid

Met de expert van TST-Consultancy maakt u een gegarandeerde keuze voor kwaliteit, continuïteit en efficiëntie. Als supervisor en projectleider is TST-Consultancy de link tussen u en het uitvoerende team. Er wordt gezorgd dat de taken eerlijk en efficiënt worden verdeeld met een haalbare planning. Uiteraard biedt de expertise van TST-Consultancy ad hoc oplossingen onverwachte ontwikkelingen. Door de brede vakkennis en ervaring is deze professional in te zetten in verschillende rollen, denk hierbij aan Technical Advisor, Construction Supervisor, P&M Supervisor, I&C Supervisor, Commisioning Supervisor, Site Supervisor, E&I Supervisor en meer. Ook als docent is dit uw beste keuze, met uitstekende referenties van opdrachtgevers en studenten kiest u met TST-Consultancy voor gegarandeerd succes. 

De veiligheidservices op een rij

Met TST-Consultancy kiest u voor kwaliteit, continuïteit en efficiëntie. Dit wordt gegarandeerd voor uw onderneming in de rol van technical supervisor. Neem contact op als u op zoek bent naar een erkende uitvoerder van:

 • HSE Officer
 • Officier Bedrijfsveiligheid
 • KAM medewerker
 • MVK, Middelbaar Veiligheidskundige
 • HVK, Hoger Veiligheidskundige
 • HBS, Human Behavioural Safety
 • Veiligheidskundige
 • Industriële veiligheid
 • BRZO
 • Procesveiligheid
 • Process Safety

Neem gerust contact op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier.

Veiligheidskundige - TST Consultancy, Wijchen