Multiculture Groenvoorzieningen
Koekoekstraat 14-16
AmsterdamTrefwoorden: Hoveniersbedrijf, Groenvoorziening, Groenonderhoud, Tuinaanleg, Tuinonderhoud

Rubrieken: Hoveniersbedrijven, Groenvoorzieningen, Groenverzorging, Tuinaanleg, Tuinaanleg en -onderhoudOver Muliculure Groen.

Wij zijn een gezellig familiebedrijf dat zich bezig houdt met het schoonmaken en onderhouden van fonteinen, evenals speeltuinen door geheel Amsterdam en ook zandbakken worden gezeefd zodat kinderen lekker kunnen spelen.

Bij Multiculture Groen zit reeds 30 jaar ervaring met alle facetten van groen. Van grondbewerking, aanplant en onderhoud van ecologische zones tot reiniging en gewasbescherming.

Ons werkterein is de straat, plantsoenen, pleinen en hofjes. Multiculture Groen komt het best tot zijn recht in parken, landgoederen en andere groot landschap- projecten, maar ook voor prive tuinen kunt u bij Multiculture Groen terecht.

Onderhoud van zandbakken, begraafplaatsen, waterwerken, boom verzorging, siertuinen, heemtuinen, monumentale tuinen, tuinbouw, landscaping, city cleaning, park cleaning, sierbestrating, kantoorbeplanting, verzorging van rosaria's, orchideen en varens, hekwerken, beschoeiingen. etc.,etc.. Wij werken met de modernste geluidsarme machines.

http://www.multiculturegroen.nl/1.jpg

Multiculture Groen

Multiculture Groen is een partner in groenvoorziening van diverse bedrijven en overheidsinstellingen.

Project onderhoud Hilton Royal Parc Soestduinen

http://www.multiculturegroen.nl/hi.jpg