Camping Het Berkenven
Oude Hoevenweg 146
Geesteren


Trefwoorden: Familiecamping, Natuurgebied Twente, Puzzeltochten, Huifkartochten, Playbackshows, Kamperen, Nacht survival, Fietstochten, Wandeltochten, Kampeervakantie

Rubrieken: Vakantie en Recreatie, Campings


Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.

Camping Het Berkenven

Voor een leuke, actieve en gezellige vakantie met de hele familie is camping Het Berkenven de ideale kampeervakantie! Voor zowel jong als oud is er van alles te doen. De activiteitencommissie zorgt ieder jaar weer voor een vullend dagprogramma zodat niemand zich hoeft te vervelen.

Omgeving

Camping Het Berkenven is gelegen in het Twentse landschap. De mooie natuurgebieden in de directe omgeving zijn ideaal fiets- en wandeltochten. Tegenover onze camping ligt natuurgebied de Engbertsdijksvenen. Dit natuurgebied is 865 hectare groot en bestaat uit hoogveen. Hier kunt u bijzondere planten en dieren bewonderen. De monniken zijn hier vroeger begonnen met turfsteken. Tegenwoordig is dit gebied een prachtig stiltegebied waar u de drukte van de stad even kunt ontvluchten. U kunt een van de prachtige wandelroutes maken die Staatsbeheer voor u heeft aangelegd.

Dagtrips

Even genoeg van de stilte en de natuur? Er is genoeg vertier te vinden bij ons in de buurt voor de hele familie. Wat dacht u van:

  • Avonturenpark Hellendoorn
  • Dierentuin Emmen
  • Musea
  • Paardrijden
  • Ponypark Slagharen
  • Winkelen in Almelo, Enschede of Hengelo

Bekijk meer activiteiten via de kaart op de website.

De camping zelf

Camping Het Berkenven organiseert elk jaar weer een vol programme voor elke leeftijd. Denk aan een kaartavond of zeskamp, een huttenbouwfestijn of een klootschietmarathon en huifkartochten. Of wat dacht u van een heksenweekend waarin u en de kids lekker kunnen griezelen.

Neem vrijblijvend contact met ons op via onderstaand contactformulier voor meer informatie.