Verhuurburo Zee en Land
Oosthavendam 16 -18
BreskensTrefwoorden: Vakantie, Recreatie, Vakantieverblijf, Verhuur van Appartementen, Vakantiewoningen, Breskens, Zeeland, Appartementen

Rubrieken: Vakantie en Recreatie, Vakantiehuizen en Bungalowparken, Vakantieverblijven buitenland, Vakantiewoningen en Appartementen


Verhuurburo Zee en Land, Breskens

Het team van Verhuurburo Zee en Land uit Breskens, West Zeeuws-Vlaanderen, heet u van harte welkom en wil graag uw gastheer of gastvrouw zijn.

In het kantoor aan de jachthaven wil Verhuurburo Zee en Land u graag de sleutel van een vakantiehuis of appartement overhandigen. De streek waar zij gevestigd zijn wordt ook "Landje Apart" genoemd, deels omdat het helemaal in het zuidwesten is gelegen en door de Westerscheldetunnel met de rest van Nederland is verbonden en aan de andere kant vastzit aan België.

Verhuurburo Zee en Land hoopt dat u zin heeft om te komen en een keuze heeft kunnen maken. Voor hen is het belangrijk dat zij u als gast mogen ontvangen! Als u geniet hebben zij het ook naar hun zin. Vergeet niet dat ook dit jaar hun stranden weer de schoonste van Nederland waren!

U kan bellen naar 0117-383940 of een email sturen naar info@zee-en-land.com.