Autobedrijf Lesscher BV
Bornsestraat 34
Saasveld


Rubrieken: Autodealers


De afbeelding “http://www.patrol.nl/nl/images/interface/kop.gif” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

De naam Lesscher is al ruim veertig jaar een begrip in Twente en omstreken als het om Nissan gaat. Sinds 12 jaar heeft Marcel Lesscher zich helemaal toegelegd op Nissan 4x4 en dan met name de Nissan Patrol. Je kunt dus wel zeggen dat er inmiddels een schat aan ervaring is opgebouwd.

De persoonlijke benadering, kennis van zaken en goede service hebben er toe geleid dat de lokale bekendheid inmiddels is uitgegroeid tot een landelijke en dat er al sinds jaren de meeste nieuwe en gebruikte Patrol's van Nederland worden verkocht.

Het specialisme in Nissan 4x4 betekent overigens niet dat u niet bij Lesscher Saasveld terecht zou kunnen voor de aankoop van andere Nissan modellen of Nissan bedrijfswagens. Als officieel Nissan-dealer kan Lesscher Saasveld ook deze auto's gewoon leveren en voor u onderhouden.

Om nog beter op de markt in te kunnen spelen, beschikt Lesscher zelfs over een heuse buitenshowroom. U kunt er dus altijd terecht om te kijken of uw Nissan 4x4 er tussen staat.

Kortom, voor een nieuw of gebruikte Nissan 4x4 moet u ongetwijfeld bij Marcel Lesscher in Saasveld zijn. Uiteraard geldt dit ook voor alle ander Nissan modellen. Kijk snel naar onze actuele voorraad occasions of op de website van Nissan Nederland voor de nieuwste modellen.

Voor meer informatie:Verkoop

Marcel Lesscher, 074-349 46 66


E-mail:

verkoop@patrol.nl

Hier vindt u ons

(Route)

De afbeelding “http://www.patrol.nl/images/buitenshowroom.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.