Vakgarage Terpstra
De Giek 3
Drachten


Vandaag 08.00 - 18.00 08.00 - 21.00
overige dagen


Trefwoorden: APK keuring, Schadeherstel, Kleine beurt, Grote beurt, Nieuwe auto 's, Vakgarage, Verkoop occasions, Jonge dealer occasions, Auto inruilen, Financial lease auto

Rubrieken: Autodealers, Occasions


Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.

Vakgarage Terpstra in Drachten voor nieuwe auto's, tweedehands auto's, onderhoud en keuringen

Vakgarage Terpstra is uw vertrouwde adres voor nieuwe auto's en occasions. Persoonlijk contact en tevredenheid staan bij hen centraal: zij voorzien u daarom graag van gedegen advies. Bovendien is vakgarage Terpstra aangesloten bij de BOVAG en werken er alleen vakbekwame monteurs in de werkplaats. U kunt bij de garage terecht voor een APK keuring, een kleine beurt, grote beurt en schade herstel. Ook kunt u terecht voor de verkoop van occasions, jonge dealer occasions, nieuwe auto’s en kunt u uw auto inruilen. Ook financial lease auto’s behoren tot de mogelijkheden. 

F&S4.jpg - Vakgarage Terpstra, Drachten

Van een kleine beurt tot APK

In de werkplaats van vakgarage Terpstra, gevestigd op De giek 3 in Drachten,  kunt u terecht voor een algemene afspraak, aircocheck, APK, banden, budgetbeurt, grote onderhoudsbeurt, vakantiecheck, wintercheck of aankoopkeuring. Daarnaast kunt u hen ook altijd bellen voor pechhulp. U krijgt altijd van tevoren een prijsopgave, zodat u nooit voor vervelende verrassingen komt te staan. Mocht er toch meer aan de hand zijn dan verwacht, dan overleggen zij altijd eerst met u. Vervangend vervoer kan ook geregeld worden.  Zo kunt u binnen de kortste keren weer plezierig en vertrouwd rijden. 

Verkoop van occasions

Vakgarage Terpstra in Drachten heeft een selectie van 150 betrouwbare occasions voor u gemaakt, van verschillende merken en prijsklassen. Onze showroom is gevestigd op De Hemmen 17 in Drachten. U krijgt bij hen BOVAG garantie, en alle auto's zijn APK gekeurd. De verkoopadviseurs gaan graag met u in gesprek, ook over de inruilwaarde van uw huidige auto. De vakmannen hebben ruime ervaring en veel expertise in de inkoop van tweedehands wagens. U kunt rekenen op een persoonlijke aanpak, waarbij de werknemers graag met u meedenken. In overleg wordt een degelijke prijs voor uw auto geboden, waar beide partijen zich in kunnen vinden.

Nieuwe auto aanschaffen

Op zoek naar een nieuwe auto? Bij Vakgarage Terpstra kunt u rekenen op een breed aanbod. De voorraad wordt regelmatig aangevuld. Alle auto’s worden aan tests onderworpen en nauwkeurig gecontroleerd alvorens zij worden verkocht. Het aanbod merken is breed, en u wordt voorzien van objectief advies. Zij gaan graag met u in gesprek om een geschikte wagen aan te raden. Ook kunt u kiezen uit verschillende lease vormen, zowel zakelijke lease als private lease. Zo weet u waar u aan toe bent qua kosten met een financial lease auto. 

Neem gerust contact op voor meer informatie of maak een afspraak via de website. 

Adres

U kunt ons vinden bij:

Werkplaats, de Giek 3
Showroom Hemmen 17

Openingstijden

  Werkplaats Showroom
Maandag 8:00 - 18:00 8:00 - 18:00
Dinsdag 8:00 - 18:00 8:00 - 18:00
Woensdag 8:00 - 18:00 8:00 - 18:00
Donderdag 8:00 - 18:00 8:00 - 21:00
Vrijdag 8:00 - 18:00 8:00 - 18:00
Zaterdag gesloten 9:00 - 17:00

Vakgarage Terpstra, Drachten