Taveerne de Kluis
Prins Hendrikkade 194
Amsterdam


Trefwoorden: Lasergame, Amsterdam, Eetcafe, Noord-Holland, Salsa, Amsterdam, Feesten, Noord-Holland, Partijen, Amsterdam

Rubrieken: Activiteitencentrum, Café en Eetgelegenheden


Ontdek avonturen die uw fantasie ver te boven gaan. Betreed een futuristische wereld, waar boobytraps, robots, mijnen, virtual weapons, schuilplaatsen, licht en geluidsefecten de spanning doen stijgen. In uw LaserMaxx vest, gewapend met een lasergun, waant u zich in een tot werkelijkheid geworden computerspel in de meest ongure kelder van Amsterdam.

Meer over lasergamen
Vrienden en collega's worden je grootste vijanden en zullen je belagen vanaf de meest onverwachte hoeken. Bovendien vernietigen de mijnen alles genadeloos als ze niet op tijd onschadelijk worden gemaakt. Dan zijn er ook nog de laZerdrones. LaZerdrones zijn kastjes waarop u moet schieten die u speciale krachten geven. Voor bepaalde tijd wordt u onzichtbaar of onschendbaar, u heeft MegaPower of RapidFire waardoor u nog gevaarlijker voor uw tegenstander bent of zij voor jou.

Je moet dus heel wat in je mars hebben om u bij De Kluis Lasergames staande te kunnen houden. Kortom een belevenis die u niet mag missen.

Elke actie wordt door de centrale computer geregistreerd en op monitoren kunt u direct de scores aflezen. Na afloop van het spel ontvangt u ieder een eigen scoresheet, waarop u alle gebeurtenissen kunt aflezen. In onze gezellige Taveerne de Kluis kunt u uw resultaten bekijken en vergelijken met de scoresheets van uw medespelers. U kunt weer even goeie vrienden worden onder het genot van een lekker drankje en/of hapje. Ook kunt u gebruik maken van onze speciale arrangementen.

Café de Kluis biedt u uitgebreid de mogelijkheid te genieten van de Braziliaanse en Latijns Amerikaanse muziek, dans en levenswijze.
Dagelijks worden er live-optredens georganiseerd van Braziliaanse en Latijns Amerikaanse muzikanten. Café de Kluis is hiermee de afgelopen jaren uitgegroeid tot HET centrum voor de liefhebbers van de Braziliaanse en Latijns Amerikaans muziek en levensstijl. De Braziliaanse en Latijns Amerikaanse avonden trekken een gemêleerd gezelschap van mensen uit verschillende delen van de wereld die genieten van de leuke sfeer, de goede muziek en de enthousiast dansende mensen op de dansvloer.

Bijna iedere avond live muziek, drie avonden Braziliaanse muziek en twee avonden Latijns Amerikaanse muziek.

Vrijdag en zaterdag zijn de drukbezochte topavonden, met een uitgelaten publiek en de hele avond feest.

Wij hebben een Brasiliaanse en Hollandse keuken.
ndien je op de hoogte wil blijven van onze te gekke feesten vul dan je emailadres in bij nieuwsbrief en druk op verzend...