Mobiheat GmbH
Marquardtstr. 8
FriedbergTrefwoorden: Elektrische verwarming, Elektrisch verwarmingspaneel, Mobiel verwarmen, CV, CV-installateur, Verwarmingsketel, Gasverwarming, Verwarming op elektriciteit, Elektrische radiator, Vloerverwarming

Rubrieken: Centrale Verwarming - Installatie en Onderhoud, Installatietechniek, Installatiebedrijven, Verwarming en Verwarmingsbedrijven


Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.

Mobiheat GmbH, Friedberg

Mobiele elektrische verwarming


 

 

Plus-X Award keurmerk voor functionaliteit mobiele elektrische verwarming van Mobiheat


De mobiele elektrische verwarming E19HDSEA3 van Mobiheat kreeg de onderscheiding Beste Product van 2012 en werd gecertificeerd met het Plus-X Award keurmerk voor functionaliteit en hoge kwaliteit!

Keurmerk functionaliteit

De mobiele elektrische verwarming kreeg het keurmerk vanwege:

  • de multifunctionaliteit
  • antivriesgarantie
  • gebruiksvriendelijke bediening

Enerzijds is het model van Mobiheat op verschillende manieren inzetbaar: zo is het te gebruiken voor verwarmen en drogen van dekvloeren. De verwarmfunctie kan automatisch worden ingesteld volgens de DIN 1264-4-norm (de Europese norm voor het vloerdroogprogramma). Een simpele handmatige handeling is toereikend om van functie te wisselen. Verder zijn er met de multi-energizer en drie voedingsaansluitingen (230V 16A, 400V 16A en 400V 32A) meerdere mogelijkheden om de mobiele elektrische verwarming in te zetten. Het antivriesprogramma dat ook werkt wanneer de verwarming uitstaat is een derde pluspunt. Het programma treedt zelf in werking aan als de temperatuur onder de acht graden dreigt te zakken.

En wist u dat wij de elektrische verwarming ook op onze transportwagens kunnen monteren? Zo bent u verzekerd van een korte levertijd.