CIBT/V & V Visumdienst
Frobenstraat 19a
RotterdamTrefwoorden: Visa, Visumdienst, Visumaanvraag, Visumverstrekking, Visuminformatie, Paspoort, Legalisatie, Rotterdam

Rubrieken: Ambassades en Consulaten


Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.

De afbeelding “http://visumdienst.nl/images/logo.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

Visum aanvragen kan een lastige en tijdrovende klus zijn. U kan dat zelf doen, maar U kunt het ook overlaten aan de specialisten van V&V Visumdienst, marktleider in Nederland, met meer dan 25 jaar ervaring. Onze kerntaak is het verzorgen van visa. Daarnaast verzorgen wij ook de legalisatie van documenten. Dat doen we bij consulaten zowel binnen als buiten Nederland. We beschikken daartoe over vakbekwame medewerkers, bekend bij en met alle ambassades en consulaten, bekend bij de juiste personen en vertrouwd met alle procedures. Sinds de oprichting in 1979 hebben we al honderdduizenden visa verzorgd.

De afbeelding “http://visumdienst.nl/images/cr/5_reis.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

Reisadviezen

Momenteel wordt het afgeraden om naar Georgië, Pakistan, Soedan of Tsjaad te reizen. Het ministerie van Buitenlandse zaken geeft advies of het wel veilig is om naar een bepaald land of naar een bepaalde regio te reizen. Dat kunt U hier vinden.


Visa voor buitenlanders naar Nederland

Wij kunnen geen visa verzorgen voor buitenlanders die naar Nederland willen komen. Die moeten in hun woonland persoonlijk een visum aanvragen bij een Nederlands consulaat. Meer informatie is beschikbaar op de websites van de I.N.D. (toeristenvisa) en het Nederlandse Ministerie van Buitenlandse Zaken (voor zakenvisa).


Visa voor Niet-Nederlanders naar het buitenland 

De regels zoals ze op deze website staan zijn bestemd voor Nederlanders. Voor niet-Nederlanders kunnen er andere eisen gelden, of misschien hebben ze geen visum nodig. Op deze lijst kunt U dat nakijken.


Nederlanders in het buitenland die in de problemen komen

Het gebeurt regelmatig dat Nederlanders slecht voorbereid op reis gaan en verwachten dat, als het fout gaat, het Nederlands consulaat hen wel zal helpen. Bijgaand artikel (BN/De Stem, 27 juli 2007, klik hier) geeft inzicht in wat consulaten kunnen doen en, vooral in wat ze niet kunnen doen.